Loading...
Home 2018-11-27T10:28:54+00:00

Företagstjänst Adviser att räkna med

Yrityspalvelu Adviser / Företagstjänst Adviser  har lång erfarenhet av redovisningsbranschen och därför vet vi vad som krävs av oss. Vi vågar vara personliga, vågar bry oss om, såväl företag som företagare, både kunden och människan bakom. Vi väljer bort mycket av det stela och byråkratiska, och istället finner vi nya arbetssätt och idéer.

Vi anpassar våra tjänster efter kundens behov och arbetar även ute hos kund. Då ser vi också de stora möjligheterna. Möjligheterna som stärker vår gemensamma tro på framtiden.
Din framtid.

VÅRA EKONOMITJÄNSTER

Vi erbjuder dig och ditt företag skräddarsydda ekonomitjänster och redovisning. Vi skapar en helhet av vanliga arbetsmoment som bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra, momsredovisning och rapportering

 • Bokföring 
 • Reskontra

 • Periodskattedeklarationer

 • Löneräkning och anmälningar till inkomstregistret

 • Bokslut & Skattedeklarationer

 • Bokföringstjänster för jord- och skogsbruk

Vi har genom åren grundat många företag, enskilda näringsidkare, öppna- och kommanditbolag samt aktiebolag. Funderar du på att starta företagsverksamhet så ta kontakt med oss så hjälper vi till med att välja den mest passande företagsformen och sköter om etableringsanmälan på ett smidigt sätt.
Det är mycket man bör tänka på när man startar företag, banklån och säkerheter, momsregistrering och anmälningsperioder, storleken på förskottskatt, fakturering, hemsidor… bara för att nämna några punkter. Kom in och diskutera, vår rådgivning i samband med företagsstart kostar ingenting.
Översättningar, språkkontroll, korrekturläsning, textproduktion, renskrivning. Noggranna och effektiva översättningstjänster från Företagstjänst-Adviser, som du kan lita på. Av översättare som har målspråket som modersmål.
Vår Samarbetspartner ODB (Österbottens Databyrå Oy) gör hemsidor snabbt och förmånligt, både för företag, föreningar och privat bruk. Prova två veckor gratis!

Välkommen till den kompletta bokföringsbyrån!

Vi har över 10 års erfarenhet som hjälper företag och underlättar de dagliga administrativa rutinerna.
Du kan jobba med det Du är bra på och slipper informera Dig om nya regler och lagar, det sköter vi!

0
Nöjda kunder
0
År i branschen
0
Grundade företag

Företagstjänst-Adviser

EM, EBR-bokförare, Göran Gunnar

 • Adress:   Louhikontie 1, 62300 Härmä
  Västra Finlands Län, Finland

 • Telefon : Ring +358 50 5509905
  E-post:  goran.gunnar(at)yp-adviser.fi

 • Webb:  https://www.yp-adviser.fi

 • Öppettider: ca 10:00 – 17:00
  Kvällar och helger enligt överenskommelse

Kontakta Oss!